Formula Ini Merupakan Antara Formula Yang Sangat disarankan di dalam Agama Islam.

 

 

Awas Jangan Tertipu Dengan Istilahnya

Pertama sekali apabila membaca tajuk ebook ini saya menjangkakan penulis akan mengajar beberapa amalan mengarut dan khurafat seperti ilmu tarik duit dengan bantuan bomoh, jin, toyol, syaitan atau makhluk halus di alam ghaib.

 

INI Sudah BAHAYA! Perlu Dibanteras.Saya akan jadi orang pertama menentang dengan sekeras-kerasnya

Akan tetapi ternyata tanggapan saya meleset dan salah 100%. Bagi saya ianya bukan strategi, teknik atau formula tapi himpunan beberapa amalan yang mudah dan simple yang boleh kita lakukan namun kadang-kadang kita terlepas pandang 

Dan apa yang lebih penting ianya tidak bercanggah dengan syariat dan ajaran Islam. Malah ada diantaranya sangat-sangat dituntut kita mengamalkannya (kalau tak percaya baca sendiri ebook ini!)

 

Zul Hairi Ahmad a.k.a cyberzul
Ustaz j-QAF 
http://kamustafsirmimpi.com

 

 

PERHATIAN!! Formula ini BUKAN berkenaan...

Mana Mana Amalan Khurafat...

Berkawan Dengan Jin...

Jampi Serapah...

Menurun...

Memuja...

Tangkal...

Apa sahaja yang mengarut tu...

 

Sebelum anda berfikir bukan bukan... Sila download terlebih dahulu bab PERTAMA Formula Menarik Duit Dari Bank Ghaib ini.

Saya harap anda akan membaca preview tersebut sebelum membuat sebarang kesimpulan yang melulu.

 

Daripada: Mohd Shamsuriyadi
Tarikh:
RE: 21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib

 

Sahabat Sekalian,

 

Kejayaan dan kekayaan menjadi idaman setiap orang pada hari ini. Ia juga menjadi impian saya dan anda juga. Namun, ada diantara kita semakin hari semakin susah walaupun bergaji besar.

 

Kenapa ia boleh berlaku? Dimana silapnya?

 

Ia juga mungkin satu ujian Allah kepada hambanya agar kembali kepada ajaran-Nya.

 

Masalah kewangan menjadi masalah semua orang.Ia seolah olah duri dalam daging kepada kebanyakan orang.Ia boleh berlaku secara tiba tiba tanpa anda jangka. Kereta rosak, atap bocor, komputer dipanah petir, kemalangan, perniagaan gagal dan banyak lagi perkara yang boleh berlaku secara tiba tiba tanpa anda bersedia. Namun, ia boleh dielakkan dengan amalan amalan yang disarankan dalam Islam.

 

Malah ada yang terpaksa bergolok bergadai bagi mengatasi masalah kewangan yang melanda. Saya pasti setiap orang pasti akan mengalami saat getir ini dalam kehidupan mereka.Ia boleh terjadi kepada sesiapa sahaja walaupun seorang jutawan. Lebih kaya seseorang, lebih besar tangungjawabnya. Inilah hakikat pada zaman ini.

 

“Pada akhir zaman kelak manusia harus menyediakan harta untuk menegakkan urusan agama dan urusan dunianya”.

 

( Hadis Riwayat Ath-Thabrani)

 

Zaman Ini Manusia Perlukan Duit!!

 

Di zaman yang semakin mencabar ini, hampir semua perkara memerlukan duit. Celik mata dari tidur,anda sudah perlukan duit. Ia adalah realiti kehidupan manusia pada zaman ini. Ia menyebabkan ramai diantara kita yang bertungkus lumus bekerja untuk menampung keperluan diri dan keluarga.

 

Persoalannya...

Adakah Duit Yang Diperolehi Mencukupi?

 

Bagi mereka yang berjawatan tinggi, mungkin ianya mencukupi untuk mereka. Tetapi biasanya apabila besar periuk, besar juga keraknya. Pasti ada yang cakap duit mereka tidak mencukupi walaupun berpendapatan RM10,000 sebulan!!

 

Tak percaya? Itulah manusia yang sentiasa tidak puas dengan apa yang ada. Pastinya inginkan lebih dan lebih setiap masa. Apa tidaknya, semua nak yang besar... kereta besar, rumah besar, isteri besar...ops..Isteri cantik.. Pastinya ia memerlukan "maintainance" yang besar untuk menampung perbelanjaan.

 

Tapi kita bukannya nak bercerita tentang mereka dan sikap mereka. Kita bercakap tentang apa yang dialami oleh kita sendiri sebagai orang kebanyakan. Duit gaji hanya cukup untuk bayar hutang-hutang dan perbelanjaan keluarga.

 

Tetapi sampai bila untuk terus berada pada keadaan sedemikian?

 

Kita mungkin teringat juga untuk memilik kehidupan yang lebih baik dan memperoleh apa yang diidamkan selama ini. Ia menjadi impian semua orang untuk memiliki apa sahaja yang dikehendaki. Namun, ianya hanya akan tinggal angan-angan atau impian kosong jika keadaan masih lagi berterusan seperti sekarang ini.

 

Ada apa dengan 21 FORMULA TARIK DUIT DARI BANK GHAIB ini?

 

Ebook ini akan mengupas formula-formula yang pasti akan mengubah hidup anda samada di dunia dan di akhirat. Jika anda membaca Preview yang telah diberikan sebelum ini, terdapat banyak formula dan amalan yang boleh menarik rezeki Allah yang luas dan tidak terbatas ini. Salah satunya anda boleh baca pada Preview yang diberikan secara PERCUMA.

 

Siapa perlu dapatkan Formula Ini?

Sesiapa sahaja boleh dapatkan formula ini. Namun, ia lebih ditujukan kepada mereka yang beragama Islam. Antara golongan utama yang perlu baca formula ini ialah:

Mereka yang inginkan kebahagian di dunia dan akhirat.

Mereka yang merasakan kekosongan dalam kehidupan mereka.

Mereka yang seringkali merasakan duit mereka tidak mencukupi.

Mereka yang ingin mengubah hidup mereka.

Mereka yang perlukan duit tetapi tidak tahu bagaimana nak cari duit.

Mereka yang suka membaca.

Sekali lagi saya ingin tekankan bahawa 21 Formula Tarik Duit ini langsung tidak melibatkan perkara yang bertentangan dengan Islam, Agama atau moral semua orang. Anda boleh membaca terlebih dahulu preview yang diberikan diatas untuk mendapatkan gambaran kandungan ebook ini.

Tempah Sekarang

 

 

 

Assalamualaikum,

Tuan Sham, saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana menjadikan saya sebagai salah seorang reviewer ke atas produk terbaru Tuan Sham, selepas membaca ebuku ini, tiada ungkapan yang boleh saya katakan kerana ini adalah cara sebenarnya untuk seseorang yang beragama Islam perlu lakukan. Segala formula yang hebat ini,memang saya akui tiada tolok bandingnya kerana saya mempunyai pengalaman sendiri yang pernah saya hadapi dengan melakukan salah satu daripada formula yang Tuan Sham dedahkan dalam Formula Tarik Duit dari Bank “Ghaib” ini. 

Pengalaman yang saya hadapi hanya dengan menggunakan satu formula sahaja. Saya amat menyarankan kepada semua ahli perniagaan samaada online atau offline mahupun masyarakat amnya untuk mendapatkan Ebuku ini kerana segala Formula yang dikongsikan ini adalah formula yang telah wujud sejak beribu tahun dahulu, tetapi ramai antara kita yang terlepas pandang atau terlupa untuk laksanakan semua formula ini. InsyaAllah, pintu rezeki kita akan terbuka dan rezeki akan melimpah ruah.

Ikhlas,


Azhar Maswan
www.azharbusiness.com

 

 

 

Salam,

apa yang boleh saya katakan pakej sangat berbaloi dan berpuas hati,pakej hebat ini mengandungi 2 ebook. ebook pertama (71m/s) mengandungi 21 formula yang disingkap dari Al Quran. 21 formula tersebut merupakan amalan spiritual yang dijanjikan Allah akan mendapat kemurahan rezeki yang diberkati. 

 

Tiada yang lebih penting bagi umat islam dalam mencari rezeki kecuali mencari rezeki yang halal. Tuan Shamsuriyadi turut menyertakan dalil dari Al Quran sebagai bukti.formula 1 dan 2 sangat mudah kita amalkan, tapi memberi impak yang besar pada kita dan masyarakat.Saya sangat suka formula 5, 6 dan 14 kerana sangat mudah untuk di amalkan dan Allah telah berjanji akan melimpahi dan melipatgandakan pengamal dengan rezeki yang halal dan berkat.


Ingatlah,janji Allah itu lebih baik dari segala janji lain.


Ebook kedua (77m/s) merupakan ebook yang mengandungi petua-petua yang sangat berguna yang selalu kita terlepas pandang dan ambil ringan.ianya dibahagikan kepada 9 bab, dan kesemua bab-bab tersebut anda wajib baca kerana setiap bab mengandungi petua-petua yang dibincangkan pasti dapat mengubah corak keluar masuk duit anda.


Yang pasti duit keluar anda pasti kurang dari yang biasa dan duit masuk pasti bertambah secara luar biasa. ebook yang wajib dibeli tak kira apa pun anda buat sekarang untu sara hidup anda.

 

Mohd Hafeez

 

 

 

Sebelum saya masuk pada review bagi ebook terbaru tulisan Saudara Shamsuriyadi Mamat 21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib, saya mahu menceritakan perihal seorang rakan sewaktu saya belajar di sebuah kolej di selatan tanah air. Satu hari kami keluar ke bandar JB untuk membeli beberapa peralatan untuk kegunaan sendiri. Selepas turun dari bas, saya perhatikan kawan saya yang bernama Affan telah mengeluarkan beberapa keping wang seringgit dan disedekahkan pada setiap pengemis di hadapan pusat membeli belah di CS. 5 orang semuanya.

 

Saya pelik kerana rakan saya ini semasa di rumah dia agak kedekut orangnya. Bayangkan sekotak rokok dia boleh simpan sehingga 7 hari, makan minumnya semua pau kawan-kawan. Bila ada duit kemut nak tengok dia belanja kawan-kawan. Jadi saya bertanya padanya, "Kenapa hang bagi diorang semua duit sedangkan dengan kami hang agak kedekut". Jawabnya, "Aku kesian kat diorang".

Saya terpana, saya susah sekali melihat dia berkongsi makanan atau sebagainya. Tapi yang lebih buat saya terasa, "saya tiada perasaan belas kasihan ke". Jadi dari situ saya pun sedekahkan setiap mereka berapa yang saya ada.

 

BERKAT! Itulah yang cuba saya sampaikan, saya tidak tahu berapa pulangan yang akan saya dapat, tapi waktu itu saya ikhlaskan hati untuk bersedekah. Semejak hari itu rezeki saya tidak pernah putus kerana amalan bersedekah. Bila-bila masa saya nampak orang meminta sedekah mesti saya beri.

 

Baru - baru ini Tuan Shamsuriyadi Mamat meminta beberapa orang untuk melakukan review untuk ebook terbaru beliau iaitu 21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib. Saya tahu ianya bukanlah produk merapu macam diamalkan segelintir orang yang menggunakan kaedah syirik untuk membuat duit tanpa usaha. Namun ada sedikit persamaan yang saya lihat. Ianya melalui beberapa kaedah yang sememangnya tidak memerlukan modal untuk tarik duit dari bank ghaib. Bank ghaib yang dimaksudkan adalah rezeki kurniaan dari Allah SWT yang maha esa.

 

Saya pernah mendengar ceramah pagi di radio yang menyatakan, bila kita bersedekah, Allah akan berikan semula pada kita sehingga 700 kali ganda pulangannya. Jika anda sukar untuk fahaminya, katakan anda bersedekah RM1, wang anda akan dipulangkan sebanyak RM700. Cuma pemberiannya tidaklah sekaligus dan di dalam berbagai bentuk.

 

Oleh itu apa yang membuat saya tertarik untuk kongsi dari ebook 21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib ini dan mengajak anda mendapatkannya adalah kerana selama ini saya hanya terfikir bahawa dengan bersedekah saja boleh menambahkan rezeki saya. Nak kata pekerjaan saya loaded tidak juga, tetapi semuanya mencukupi setiap bulan. Apa yang saya cari adalah KEBERKATAN dalam rezeki saya.

 

Secara amnya anda akan memperolehi lebih banyak teknik untuk menarik rezeki bagi diri anda dan keluarga. Jangan terkejut kalau saya katakan, anda perlukan sedikit modal yang mana hanya melalui sedekah dan berzakat sahaja sebagai amal kebajikan untuk membuat duit melalui cara ini. Selain dari itu anda hanya perlu beramal, solat, doa dan menjauhi perkara buruk dan maksiat. Ini semua adalah sebahagian dari 21 punca rezeki yang di ajarkan didalam ebook ini.

 

Anda boleh dapatkan dahulu bab pertama didalam ebook ini, ianya diberi percuma. Jika anda rasa ianya tidak memberi kebaikan anda tidak akan dipaksa untuk membelinya. Ianya jauh lebih baik bila penulis memberikan bab pertama yang disebut sebagai sedekah. At least sedikit sebanyak anda boleh mendapat keberkatan dan paling penting adalah kesedaran cara sebenar untuk menjadi kaya dengan mengikut jalan yang Allah sediakan.

 

PS : Bagi yang dah berkahwin, dengan memberi nafkah batin kepada isteri anda juga dikira sedekah. Jadi ebook ini yang cuma berharga RM20 adalah satu nilai pelaburan yang lebih besar bila anda tahu segala perbuatan baik yang ada lakukan selama ini sebenarnya membawa ganjaran rezeki dan sebenarnya tidak susah pun untuk menambah rezeki kita hanya dengan mengikut panduan didalam ebook ini.

Syukur Alhamdulillah...


Ebook kedua (77m/s) merupakan ebook yang mengandungi petua-petua yang sangat berguna yang selalu kita terlepas pandang dan ambil ringan.ianya dibahagikan kepada 9 bab, dan kesemua bab-bab tersebut anda wajib baca kerana setiap bab mengandungi petua-petua yang dibincangkan pasti dapat mengubah corak keluar masuk duit anda.


Yang pasti duit keluar anda pasti kurang dari yang biasa dan duit masuk pasti bertambah secara luar biasa. ebook yang wajib dibeli tak kira apa pun anda buat sekarang untu sara hidup anda.

 

Azham Zanal

www.azhamzanal.com

 

Apa yang cuba disampaikan menerusi ebook ini juga pernah terjadi kepada saya sendiri. Ya. Saya memang percaya akan keajaiban amalan amalan yang terkandung dalam ebook ini. Malah saya mengamalkannya setiap hari dan jika ada kesempatan.

 

Rezeki Allah sangat luas. Apa yang terjadi kepada saya sememangnya telah membuka mata saya untuk teruskan beramal dan mengamalkannya. Malah saya galakkan keluarga saya juga mengamalkannya juga. Kesannya sangat mendalam dan menusuk jiwa.

 

Nak tahu?

 

Anda boleh download ebook ini di laman seterusnya. Anda boleh download terlebih dahulu ebook ini, anda boleh bayar kemudian apabila anda ingin membacanya.

Dapatkan Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib pada harga RM20 sahaja.

Klik Sini Untuk Tempah

Ia dalam bentuk ebook, bukan buku bercetak. Anda boleh mendapatkannya bila bila masa walaupun pada pukul 4 pagi.  

Formula ini adalah formula mencari kekayaan yang disarankan dalam Islam. Bagi bukan penganut agama Islam, anda masih boleh membacanya dan mengamalkannya. Allah Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani. Salah satu konsep yang terdapat dalam formula ini mempunyai kesamaan dengan pengangan agama lain iaitu berbuat baik akan dibalas baik.

 

Semoga formula ini mampu untuk mengubah hidup anda di dunia dan di akhirat.

 

Yang benar,

Shamsuriyadi
www.shamsuriyadi.com

 

p/s: Jika anda benar benar ingin mencari kekayaan di dunia dan di akhirat. Ianya akan dikupas di dalam 21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib ini. Hanya RM20. Dapatkan sekarang!

p/p/s: Semua formula ini terkandung di dalam Al-Quran dan As-Sunnah sebagai panduan kepada umat Islam sepanjang zaman.


Formula Tarik Duit merupakan salah satu daripada produk:

Shamsuriyadi.com
email : support@shamsuriyadi.com

Add me @ Facebook: http://www.facebook.com/shamsuriyadi

 

Home| Blog| Contact| Privacy Policy | Terma | Order